Home is in the Air™

Hemmet är en plats du skapar. Varje möbel, varje familjefoto, till och med de där gamla prydnadssakerna du inte kan leva utan, berättar din egen historia.

Allt som finns i ditt hem bär tankar och kärlek. Låt Air Wick® framhäva stämningen och miljön du har byggt upp i ditt hem. Doften i ditt hem berättar din historia och du kan använda dofter för att förstärka den perfekta inramningen för dig, din familj och dina vänner. Det spelar ingen roll vem du är och var du bor. Varje hem blir vackert med våra Home is in the Air™-produkter.

Du skapar ditt hem och väljer dofterna i hemmet. På samma sätt som du noga väljer möbler, färger och texturer ska du välja rätt blandning av dofter för att berätta hemmets dofthistoria. Det är en historia som inte bara passar dig och ger dig välbefinnande utan som också ger en varm och välkomnande miljö för familj och vänner.

I takt med att årstiderna växlar, förändras även ditt hem. Air Wick® erbjuder en rik palett av dofter som gör det lätt att byta eller skikta dofter för alla tillfällen, årstider, väderlekar och humör.

Ditt hem är det du kan se, röra vid och känna ... men hemmet kännetecknas också av dofter. Uttryck dig själv med doft. Så här använder du doft för att omvandla, stimulera och inspirera din hemmiljö. Air Wick® vill hjälpa dig skapa ditt hem.