Om oss: Air Wick®-Historik

Alla har en unik dofthistoria – även Air Wick®. Vår började 1943 när vi första gången erbjöd våra rumsparfymer i USA. Ryktet spred sig och efterfrågan på våra premiumdofter ökade. I 1953 utökade vi vår verksamhet och nådde även hemmen i Europa, Kanada och Australien.

I dag finns Air Wick®-produkterna i över 60 länder. Vi erbjuder ett brett urval av doftlösningar för hemmet, bland annat doftoljor, Freshmatic® rumssprayer, doftljus, rumssprayer, Stick Ups® och andra portabla luftfräschare samt Aroma Sphere-vätskespridare. Våra rumsparfymer är lika varierande, från blomdoft, fruktdoft och gourmetdoft till nytvättat, lavendel, citrus m.fl.

Med Air Wick® doftlösningar för hemmet kan du vara säker på att ditt hem alltid är fräscht, inbjudande och en återspegling av din personlighet. Det spelar ingen roll om du vill ha en doft som för dig bort eller hem. Du hittar alltid den perfekta doften hos Air Wick®. Utforska våra produkter och kollektioner och upptäck varför det aldrig har varit lättare att ge hemmet en välkomnande doft med Air Wick®.

För att läsa mer om dofter, vatten och energibesparing, gå till webbplatsen RB's Happier Homes.