Life Scents™

1. Vad är Life Scents™?

Life Scents™-dofterna bygger på en banbrytande teknik som ger en flerskiktad och verklighetstrogen doftuplevelse. Varje parfym innehåller tre ständigt växlande dofter. Den du känner ena minuten kan vara en annan än den du känner nästa. I en standarddoft är doftnoterna blandade för att ge en välbalanserad total doftupplevelse/effekt. Verkligheten ser annorlunda ut. När man bakar känner man doften av de enskilda ingredienserna eller komponenterna vid olika tillfällen: ibland av pajskalet när ugnsluckan är öppen eller av frukten när den först tillagas med kryddor eller vaniljglassen vid serveringen. 

På badutflykten känner du doften av havet, av solkrämen och kanske av solvarma tallbarr (beroende på var i världen du är). Poängen är att du inte känner allt som en doft utan doftupplevelsen ändras ständigt.

2. Hur fungerar Life Scents™?

Traditionellt utvecklas parfymer för att ge en enda, stabil doft. Life Scents™ bygger på en banbrytande teknik som i grunden ändrar hur parfymer utvecklas och hur man tänker på dofter. Life Scents™ innehåller en blandning av ingredienser som ständigt förändras för att ge en verkligt flerdimensionell upplevelse: i varje ögonblick kan du känna en ny doft, till exempel ugnspäron eller vanilj. Det liknar hur dofter fungerar i verkligheten, vilket ger en överlägsen och verklighetstrogen doftupplevelse.

3. Finns Life Scents™-dofterna någon annanstans?

Nej. Air Wick® har ensamrätt till tekniken och den finns bara i Life Scents™-dofterna.

4. Fungerar Life Scents™-refiller i de Air Wick®-enheter jag redan har?

Ja. Life Scents™ Freshmatic®-refiller och refillers för doftoljor fungerar alla i Air Wick® Freshmatic®-enheter och värmare för doftoljor.

5. Var hittar jag Life Scents™-produkter?

Life Scents™-produkterna/dofterna finns hos alla våra återförsäljare. Du kan också pröva Köp nu-knappen på produktsidorna för att se vilka onlinebutiker som säljer Life Scents™-produkterna just nu.